ریاست : جناب آقای دکتر محمدعلی رضوانی
آدرس : قزوین-آبیک-میدان ولیعصر-ابتدای شهرک قدس-موسسه آموزش عالی آ.ب.آ (آبا )
كدپستي : 3535-8-34416
تلفن : 4-02822899251
فكس : 02822899250
سايت دانشگاه :
www.aba-ac.ir
سرويس دانشگاه
۱. سرويس دانشگاه از مترو صادقيه به دانشگاه
رفت و برگشت از كرج
ايستگاه مترو پل فرديس و اتوبان سر ۴۵ متري گلشهر
۲. ويژگي دانشگاه آ.ب.آ براي دانشجويان تهران و كرج نزديك بودن مسير مي باشد . از تهران تا دانشگاه ۷۵ كيلومتر و از كرج تا دانشگاه ۴۷ كيلومتر مي باشد . از نظر زماني از تهران حدود يك ساعت و نيم و از كرج حدود ۴۵ دقيقه مي باشد . با در نظر گرفتن نزديكي دانشگاه دانشجويان احتياجي به خوابگاه و هزينه هاي جانبي ندارند.
معرفی دانشگاه توسط یکی از دانشجویان آن در خرداد 1390:
معرفی کلی موسسه آبا:
ریاست دانشگاه بر عهده ی آقای محمد علی رضوانی بفروئی هست.
موسسه آبا از سال 87 تاسیس شده و در مقطع کاردانی و کارشناسی رشته های معماری، برق ، عمران و آی سی تی داره و مثه اینکه از مهر سال 90 قرار هست ارشد عمران هم بگیره.
موسسه آبا تا سال 88 فقط یک ساختمون داشت ولی بعد از اینکه موسسه کاشانی ساختمون خودش رو عوض کرد ، ساختمون موسسه کاشانی تبدیل شد به ساختمون شماره دو آبا که رشته های برق و آی سی تی منتقل شدن به ساختمون شماره دو و معماری و عمران هم در ساختمون شماره یک باقی موندند. ساختمون شماره دو هم حدود صد متر تا ساختمون یک فاصله داره و از اونجا که ساختمون شماره دو با کاربری آموزشی ساخته شده و ساختمون شماره یک با کاربری مسکونی ساخته شده ، ساختمون شماره دو از یک بهتر هستش ولی سایت کامپیوتر و کتابخونه تو ساختون شماره یک هست.
موسسه آبا هم تو ابیک هستش.فاصله زمانی این موسسه تا کرج نیم ساعت و تا تهران یک ساعت هستش و شهر آبیک هم در پنجاه کیلومتری اتوبان کرج قزوین قرار گرفته است.
خوبیه موسسه آبا اینه که هم از کرج و هم از تهران (رفت و برگشت) برای دانشگاه سرویس داره و از نظر ایاب و ذهاب دانشجوها خیلی راضی اند و خیلی هم تو سرویس بهشون خوش میگذره و میشه گفت که تنها موردی که هیچکس ازش ناراضی نیست همین سرویس هستش.
نمازخانه موسسه آبا:
نمازخونه پسرها و دخترها یکه ، یه کلاس توسط پنل به دو قسمت تبدیل شده و حداکثر ظرفیت نمازخونه چهار پسر و چهار دختر همزمانه و برای نماز خوندن باید جا رزرو کرد تا دیگه بعد از صف دبلیو سی تو صف نماز معطل نشد. بارها خودم با این قضیه روبه رو شدم که وقتی در نمازخونه رو باز کردم و داخل شدم پسرها حواسون پرت میشد و سر نماز چشمشون میفتاد به من.
واقعا نماز خودندن در شرایط سخته و خیلی ها هم به خاطر این موضوع تو دانشگاه نماز نمیخونن و میرن خونه میخونن.
سرویس بهداشتی موسسه آبا:
در ابتدا سرویس بهداشتی موسسه تو خود ساختمون بود که شامل دو دبلیوسی برای پسرها و دو دبلیوسی برای دخترها بود ولی با توجه به نزدیک بودن سرویس بهداشتی به کلاسها و جدا نبودن این قسمت یک سرویس بهداشتی تو محوطه موسسه ساخته شد که شامل سه دبلیوسی برای پسرها و سه دبلیوسی برای دخترهاست . از نکات جالب سرویس بهداشتی هم باید این رو گفت که یکی در ابتدای صبح،یکی در وقت ظهر و یکی هم در زمان امتحانات صفوف طولانی از پسرها جلوی سرویس بهداشتی دیده میشه که اگر یه غریبه وارد موسسه بشه و این صحنه رو ببینه مسلما فکر میکنه که سر ماه شده واین همه آدم برای دریافت پول یارانه تو صف واستادن!
کتابخانه موسسه آبا:
کتابخونه موسسه آبا تو ساختمون شماره یک هستش . فضایی که برای کتابخونه اختصاص داده شده یک کلاس برای پسرها و یک کلاس برای دخترهاست که همزمان حداکثر روزانه بیست نفر(از پونصد نفر در روز) میتونن از کتابخونه استفاده کنن و کاملا مشخصه که این فضا جوابگوی این تعداد دانشجو نیست.
آمار دقیق تعداد کتابهای موجود در کتابخونه رو نمیدونم ولی حداکثر باید 100 جلد باشه .جالب اینه که ترم قبل تو در و دیوار موسسه زده بودن که " صمیمانه پذیرای کتابهای اهدایی شما هستیم،واحد کتابخانه دانشگاه" .
سلف سرویس موسسه آبا:
سلف سرویس موسسه آبا نسبت به سایر قسمتها وضعیت بهتری داره. تمیز و از نظر بهداشتی شرایط خوبی داره . در رابطه با غذا، هیچ ژتونی به دانشجوها تعلق نمگیریه و هیچ بن تغذیه ای از طرف موسسه به دانشجوها تعلق نمیگیره. تا ترم پیش خانمی که سلف رو اجاره کرده خودش غذاهایی مثه قرمه سبزی(چمن پلو)، قیمه(لپه پلو) و ... درست میکرد و با قیمت هزار تا هزاروپونصد تومن میفروخت ولی نمیدونم دیگه چرا غذا درست نمیکنه.در ضمن یکی از خوبی های موسسه اینه که بچه هایی که با خودشون از خونه غذا میارن میتونن با استفاده از گازی که تو زیرپله گذاشته شده غذای خودشون رو گرم کنن و بخورن.در کل میشه گفت که سلف سرویس وضعیت خوبی داره.
وضعیت آب آشامیدنی موسسه آبا:
در واقع هیچ شیرآبخوری در موسسه آبا وجود نداره و تنها یک آبسرد کن وجود داره که اون هم اکثر مواقع یا خالی هستش یا سرشار از املاح فراوان!از این رو دانشجوها یا باید تشنه بمونن یا باید آب معدنی بخرن که جالب اینه که خود آب معدنی ها جای بحث داره که واقعا آب معدنیه یا نه!
*بزودی تکمیل خواهد شد*