هموروئید داخلی یک مشکل رایج است که می تواند باعث درد، خارش و خونریزی شود. آنها معمولاً با بستن نوار لاستیکی درمان می شوند که شامل قرار دادن یک نوار لاستیکی در اطراف پایه هموروئید برای قطع جریان خون است. درمان های دیگر عبارتند از اسکلروتراپی (تزریق یک ماده شیمیایی به بواسیر برای کوچک کردن آن) و انعقاد مادون قرمز (استفاده از گرما برای کوچک کردن هموروئید).
به طور کلی نشانه های این بیماری شامل موارد زیر می شود:
احساس توده ای متورم داخل مقعد
دفع ناقص و همراه با ترشحات
درد خفیفی که به مرور زمان بیشتر می شود
علت ابتلا به بیماری
علت مشخصی برای ایجاد توده بواسیر داخلی وجود ندارد ولی فشار زیادی به وریدهای راست روده انسان به دلیل وضعیت ایستاده ما وارد می شود که به طور بالقوه می تواند باعث هموروئید داخلی یا توده مقعدی شود.
سایر عوامل مؤثر عبارتند از:
سالخوردگی
یبوست مزمن یا اسهال
بارداری
وراثت
زور زدن در هنگام اجابت مزاج
عملکرد معیوب روده به دلیل استفاده بیش از حد از ملین ها یا تنقیه
گذراندن مدت زمان طولانی در توالت
تفاوت بواسیر داخلی و خارجی چیست؟
تفاوت اصلی بین هموروئید داخلی و خارجی این است که هموروئید داخلی در داخل راست روده ایجاد می شود، در حالی که هموروئید خارجی در اطراف مقعد ایجاد می شود. بواسیر داخلی معمولاً هیچ علامتی ایجاد نمی کند، اما زمانی که ایجاد می کند، شایع ترین علامت خونریزی است. هموروئید خارجی بیشتر باعث درد، خارش و تورم می شود. اگر هر یک از این علائم را دارید، مهم است که برای درمان به پزشک مراجعه کنید.
آیا روش درمان بستگی به نوع هموروئید دارد؟
برخی از افراد فقط به درمان های بدون نسخه برای هموروئید داخلی خود نیاز دارند، در حالی که برخی دیگر به درمان تهاجمی تری مانند جراحی نیاز دارند. هموروئید داخلی می تواند نشانه ای از سایر مشکلات سلامتی باشد، بنابراین در صورت مشاهده علائم ضروری است که به پزشک مراجعه کنید. پزشک شما مشکل را تشخیص داده و بهترین درمان را برای شما توصیه خواهد کرد.
منبع