مواردی که در طراحی سایت وکلا بایست به آنها توجه شود عبارتند از:
1-رزومه ای از وکیل، میزان تحصیلات، سوابق کاری و هر آنچه منجر به معرفی کامل وکیل به بازدیدکنندگان می شود در سایت تعبیه گردد.
2-در موقع طراحی سایت وکلا حتما شماره تماس، ایمیل و نشانی دقیق دفتر وکالت قرار داده شود. به این خاطر که در صورت نبود آنها راه های ارتباطی مخاطبان در سایت بسته می شود و در عمل سایتی بی اثر خواهیم داشت بهتر است شماره و آدرس در همه صفحه های موجود گذاشته شود.
3-مقاله های تخصصی و حقوقی و دست نوشته ها و آثار خود وکیل در سایت در بخشی مستقل گذاشته شود.
4-تخصص یا حیطه کاری وکیل به صورت دقیق نوشته شود تا از سردرگمی مراجعه کنندگان بکاهد. به این خاطر که بعضی از وکیل ها در زمینه کاری معینی وکالت قبول می کنند یا در یک گروه وکالتی کار می کنند که هر وکیلی پرونده های ویژه ای را قبول می کند.
5-قیمت ها و تعرفه هزینه ها به منظور انواع پرونده ها یا مشاوره درج شود.
6-امکان گرفتن وقت قبلی برای دیدار با وکیل بدون اینکه نیازی به تماس تلفنی باشد میسر گردد و فقط بوسیله سایت هماهنگی صورت گیرد.
7-توانایی فرستادن اس ام اس تایید وقت دیدار با وکیل و یا اس ام اس های اطلاع رسانی به موکلان موجود باشد.
8-فرستادن اسناد و مدرک های موکلین بوسیله سایت امکان پذیر گردد.
9-قسمتی برای مطرح کردن پرسش های رایج در نظر گرفته شود.
10-پرداخت هزینه به صورت آنلاین میسر باشد.
11-پیگیری آنلاین پرونده بوسیله موکلان مهیا شود. و...
طراحی سایت وکلا یا دیگر مشاغل به مانند بقیه سایت ها نیازمند سئو و بهینه سازی سایت است که بدون آن سایت به دردبخور نخواهد بود چرا که بازدیدکننده ای نخواهد داشت. برای اینکه بازدیدکننده های طراحی سایت شما بیشتر شوند بایست سایت شما در نتیجه های موتورهای جستجو در صفحه های اول قرار گیرد که رسیدن به این جایگاه محتاج کسانی است که در عرصه اصل های سئو کارشناس هشتند و می توانند شما را در این مسیر یاری نمایند.